Praktikant Jens
Praktikant Jens

Praktikanten anbefaler en tankevækkende og humoristisk thriller

Af Anonym (ikke efterprøvet)
21.11.17
”Den sidste dag?” er skræmmende, tankevækkende og humoristisk, du er hovedpersonen, du tager valgene!

Skrevet af praktikant Jens Aksel Dyrbye Nielsen.

”Den sidste dag?” er skrevet af Kenneth Bøgh Andersen, der også står bag ”Den Store Djævlekrig” og ”Antboy”. Bogen bygger på et anderledes koncept end Kenneth Bøgh Andersens tidligere værker, her tager du valgene, og bestemmer hovedpersonens skæbneSelv de mindste ting, som at gå i bad eller spise morgenmad kan få afgørende betydning.

Opbygningen er helt speciel og noget meget få bøger benytter, i ”Den sidste dag?” læser man ikke fra side 1-100, men springer rundt på forskellige sider afhængigt af sine valg, det giver en rigtig god dynamik og hvis man ikke er den store læser så kan det være en sjovere måde at komme igennem en bog.

Bogen tager udgangspunkt i en ung mand, han er grafiker og bor alene i storbyen, det eneste der truer er en hverdag uden store eller svære valg. I ”Den sidste dag?” er der et udgangspunkt, men historien kan udfolde sig på rigtig mange måder, dog oftest med døden, og selvom det nærmest føltes umuligt at vinde så er der en ende, der ikke medfører døden.

”Den sidste dag?” er spændende, skræmmende og humoristisk, Kenneth Bøgh Andersen ”blødner” døden med humor, når man bliver kvalt ihjel af en tørret banan, så er det svært ikke at grine lidt. Man behøver ikke at spille alene man kan sagtens spille sammen med sine venner, og jeg kan klart anbefale ”Den sidste dag?”.

Se Jens' udstilling med bøger, hvor du er hovedpersonen på Hovedbiblioteket i Birkerød.

Udstilling på biblioteket
Materialer